Kumpulan AMA akan melancarkan 80 ATM kripto kumpulan pertama

Kumpulan AMA akan melancarkan 80 ATM kripto kumpulan pertama
Kumpulan AMA akan melancarkan 80 ATM kripto kumpulan pertama

 

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, operasi ekonomi mata wang kripto telah berkembang dengan mantap, Bitcoin of America, iaitu pengendali ATM kripto yang terkenal telah mengatakan bahawa bilangan ATM mata wang kripto yang dipasang telah meningkat dengan mendadak disebabkan permintaan pengguna, ia telah meningkat lebih daripada 38% dalam satu bulan pada tahun 2022.

Untuk memenuhi keperluan pengguna yang berbeza dan memudahkan lebih ramai orang menggunakan koin AMA, Kumpulan AMA merancang untuk menggunakan 80 ATM AMA kumpulan pertama pada bulan Oktober 2023 dan secara beransur-ansur ia akan berkembang menjadi 350 buah dalam tiga tahun akan datang, di mana kawasan percubaan pertama pada mulanya telah dijadualkan untuk negara-negara seperti Amerika Syarikat, United Kingdom dan Belanda!

Selain daripada perkhidmatan layan diri seperti ATM tradisional, dengan ATM AMA generasi baru ini, orang ramai boleh membeli dan menjual mata wang digital AMA secara bebas, juga boleh menukar dan mengeluarkan wang tunai pada bila-bila masa, sesiapa sahaja boleh melakukan transaksi kripto dengan mudah pada mesin ATM, manakala mesin ATM AMA secara langsung menghubungkan pengguna ke pusat bursa mata wang kripto, ia juga telah bertambah baik dari segi kemudahan dan keselamatan.

Selain urus niaga mata wang AMA, ATM AMA sedang mempertimbangkan untuk menambah mata wang lain yang berbeza pada masa depan untuk meningkatkan kepelbagaiannya. Penggunaan mesin ATM yang lancar juga akan membuka peredaran baru untuk mata wang AMA, 1AMA = RM1 pada masa kini, dijangka nilainya akan meningkat sekurang-kurangnya 10 kali selepas pelancaran pertukaran! Adalah dipercayai bahawa dengan potensi nilai syiling ATM yang tinggi dan pengembangan pengaruh secara beransur-ansur dalam bidang pembayaran mata wang kripto, mata wang AMA mungkin akan menjadi “mata wang pembayaran” industri pada masa akan datang.

Klik pautan dan semak: https://ama100.com