Tiada apa-apa telinga (1) Untuk Dilancarkan Di Malaysia; Kedai Shopee Rasmi Kini Dibuka

Tidak ada yang mengumumkan bahawa ia produk pertama kali, telinga Tiada (1), akan dilancarkan di dalam negara tidak lama lagi. Seiring dengan ini, syarikat juga mendedahkan bahawa ia telah membukanya kedai dalam talian rasmi di Shopee awal hari ini, sebagai persediaan untuk menyambut bakal pelanggan Malaysia.

Sebagai rangkuman, telinga Nothing (1) adalah earbud berpunca yang menampilkan badan lut – bahasa reka bentuk yang syarikat merancang untuk memasukkan ke dalam produknya yang lain. Ia dilengkapi dengan pemacu dinamik berasaskan graphene 11.6mm yang diselaraskan oleh Teenage Engineering Teenage, dan dilengkapi dengan teknologi Active Noise Cancelling (ANC). Earbud tahan air dengan nilai IPX4, dan juga diklaim bertahan sehingga empat jam dengan pengisian penuh (5,7 jam dengan ANC mati) – dengan penggunaan 34 jam melalui cas pengecasan yang disertakan.

Bersama dengan pembukaan kedainya dan kedatangan earbud barunya yang akan datang, Tidak ada yang menganjurkan kempen khas di mana ia akan memberikan unit telinga telinga percuma (1) kepada pemenang secara rawak setelah mencapai 3,000 pengikut di Shopee. Selain earbud, syarikat juga akan memberi hadiah kepada pemenang lain dengan hadiah berupa baucar kedai dan Shopee Coins.

Walaupun ketibaannya di Malaysia sudah dekat, belum ada yang dapat menunjukkan harga tempatan atau tarikh pelepasan untuk earbud telinga baru (1). Dengan itu, kami dapat mengharapkan syarikat untuk menindaklanjuti pengumuman lain mengenai pelancaran tempatan rasmi dalam beberapa hari mendatang atau bahkan beberapa minggu.

(Sumber: Siaran akhbar Nothing Malaysia)